Zdravím všechny cestovatele, kteří rádi zakončují celodenní trip po památkách a přírodě nějakým tím barem s úmyslem poznat taky trochu místní holky :)   Jakou zemi byste doporučili navštívit za tímto účelem? Kde jsou nejhezčí holky a nejjednodušší podmínky pro "obyčejnýho" evropana? Kam byste vyrazili, pokud hledáte každý druhý večer jinou holku "na přespání", aniž byste se museli nějak extra snažit nebo vypadat? Jak moc dobře tam funguje Tinder, popřípadě seznámení někde u baru? Nemám na mysli žádný placený služby, to mě neláká. Podělíte se někdo o zkušenosti? Samozřejmě ve slušné formě, aby to tu admini nemuseli mazat :D   .

Pro pány - turismus za holkama

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Zdravím všechny cestovatele, kteří rádi zakončují celodenní trip po památkách a přírodě nějakým tím barem s úmyslem poznat taky trochu místní holky :)   

Jakou zemi byste doporučili navštívit za tímto účelem? Kde jsou nejhezčí holky a nejjednodušší podmínky pro "obyčejnýho" evropana? Kam byste vyrazili, pokud hledáte každý druhý večer jinou holku "na přespání", aniž byste se museli nějak extra snažit nebo vypadat? Jak moc dobře tam funguje Tinder, popřípadě seznámení někde u baru? 

Nemám na mysli žádný placený služby, to mě neláká. 

Podělíte se někdo o zkušenosti? Samozřejmě ve slušné formě, aby to tu admini nemuseli mazat :D  

0

bedsurfing :-D

0 Citovat

Staci asi jakykoliv party spot - Ibiza, Miami, Goa.. :) Uzijes si tam zadarmo a kdyz mas penize, uzijes si 2x tolik :D

0 Citovat

Pro tvoje účely jednoznačně Pattaya - kdo se nechytne tam, může zkusit ještě důchodkyně v egyptských resortech, pokud ani to nevyjde, tak snad už jen ty gumové panny.

A Tinder, to je takový gay radar, pokud to nemusí být zrovna holka, tak si užiješ.

0 Citovat

‘Extra snazit nebo vypadat,’ to je fakt smutny...


Zkus neco, kde vyniknes, treba Thajsko nebo Indonesii. 

0 Citovat

Sarah napsal(a):

‘Extra snazit nebo vypadat,’ to je fakt smutny...


Zkus neco, kde vyniknes, treba Thajsko nebo Indonesii. 


Tak kdyz potkas 120 kg Britskou veprovku v San Antoniu ve 4 rano po 15ti pivech a 10 vodkach, tak se nemusis ani snazit, ani vypadat :D :D :D je to potom vec kazdeho soudruha, jestli takhle chce travit dovolenou, pripadne cely zbytek zivota.. ;)
0 Citovat

Když budeš vypadat seriozně tak jako já, tak budeš mít opačný problém. Kvůli tomu není nutné někam jezdit. A když pojedeš, tak za odpočinkem.

0 Citovat

Zalezi, jestli tam chces potkat ruzne dalsi cestovatelky-turistky, Pak asi fakt ta Ibiza, Miami, Goa atd. jsou dobrou volbou. Ovsem pokud bys rad poznal mistni divky, tedy ty pristupne a privetive, pak jednoznacne do zemi typu Brazilie, Kolumbie, Karibske ostrovy,  severni Mexiko, tam najdes krasky. Samozrejme exoticka muze byt i Afrika, Thajsko, Filipiny, lec bohuzel jiz trochu komercnejsi.

0 Citovat

kickass1 napsal(a):

Tak kdyz potkas 120 kg Britskou veprovku v San Antoniu ve 4 rano po 15ti pivech a 10 vodkach, tak se nemusis ani snazit, ani vypadat :D :D :D je to potom vec kazdeho soudruha, jestli takhle chce travit dovolenou, pripadne cely zbytek zivota.. ;)

To ani nepotřebuje nikam jezdit, na to stačí být pozdě k ránu na nějakém českém fesťáku nebo vesnické taneční zábavě :-D



0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Ovsem pokud bys rad poznal mistni divky, tedy ty pristupne a privetive, pak jednoznacne do zemi typu Brazilie, Kolumbie, Karibske ostrovy,  severni Mexiko, tam najdes krasky. Samozrejme exoticka muze byt i Afrika, Thajsko, Filipiny, lec bohuzel jiz trochu komercnejsi.

Tazatel by hlavně měl doplnit, jaký je jeho budget. At víme, zda je ochoten za letenku vysolit třeba 15k+ (Kolumbie, Mexiko, Thajland,...).
Celý dotaz je navíc trochu na hlavu. Jakože poradte, kde najdu nejhezčí holky, co dají i normálnímu evropanovi zadarmo? To jako fakt? Zadarmo ti žádná nedá. Takže ji budeš muset sbalit a to snad dokážeš i na venkovské tancovačce někde poblíž Oravského Podzámku. A pokud to nedokážeš, tak si budeš muset nějakou kamarádku zaplatit. 

0 Citovat

Tak pokud nechces utracet za letenky a v tuzemsku ti holky "nevoni",tak nejlevnejsi volbou bude asi Ukrajina.Loni ve Lvove se devocky samy ptaly pred budovou opery.A ceny vic nez prijatelne...750hriven.Mimochodem byly pekny.Vypadalo to na studentky ,ktery si takhle privydelavaly....,a dost mozna doufaly i ve vdavky na zapad 😉

0 Citovat

Na Ukrajinu jedem s kamarádama příští rok, takže asi naplánujem tu operu :D :D

0 Citovat

Ty nejlepsi mista ti nikdo nerekne, to si kazdej nechava pro sebe :D

0 Citovat

Lukeo napsal(a):

Ty nejlepsi mista ti nikdo nerekne, to si kazdej nechava pro sebe :D

A ty nejhorší? Kdyby chtěl nějakou pěknou nemoc do sbírky... :-D

0 Citovat

Nejaké britky určite nájdeš v sezóne v Magaluf, Malorka.  

0 Citovat

Jojo, na turistky all inclusive resorty s alkoholem v ceně v nemuslimské zemi. Na místní - jihovýchodní Asie - tam máš Tinder plný lajků jen pro to, že jsi bílý. Značka notebook s sebou a předstírat expata nebo digitálního nómada ve větším městě. Bohužel, znám / vím I o takových týpcích. Pattaya bych ale vynechal. 

0 Citovat

vlasta napsal(a):

dost mozna doufaly i ve vdavky na zapad 😉


Ne možná, ale určitě 😁


To kolikrát vidíš i v Praze, takové ty Ukrajinky a Rusandy, kterým "I'll do whatever u want for EU passport" úplně stříká z očí.. 🤣

0 Citovat

Já ti nevim, podle mě asi nezáleží na lokalitě. Taky nejsem alfasamec od pohledu, ale v klidu jsem se seznámil i v Železné Rudě a vystačil jsem si s češtinou  :-D  Prostě se umyj, použij deodorant, vezmi si rozumný čistý oblečení a nějaká se chytí . Svojí šanci rapidně zvýšíš vynecháním debilních řečí.  :-)

0 Citovat

@muf2muf  - Opravdu jsi v Železné Rudě vystačil s češtinou? Nebylo to eine Eržika, ein mal, ein hundert mark?



bild395188-v-variantbig16x9-w-576-zc-915c23fa.jpg

0 Citovat

:-D :-D ta je dobrá!

Normální holka, co tam dělala pokojskou. Hezká česká pětadvacítka, večer se evidetntě nudila  :-)
0 Citovat

Asi jsem to měl trochu upřesnit, jediný, kdo se trochu chytil, je Michal. Na rande chodím docela často a věci, že se mám navonět a chovat se hezky připomínat nemusíte, to beru jako samozřejmost. 

Nejde mi vůbec o budget, peníze nejsou problém. Jen radši zaplatím za večeři a 5 piv než za prostitutku (vzhledem k tomu, jaký restaurace si některý holky vyberou, to cenově vyjde ještě dráž).  

Chci abych měl na tinderu desítky liků denně od pěkných holek, abych si mohl vybírat. Chci jít ven, pokecat, dát lahev vína a mít co největší šanci, že skončíme na pokoji. Přesně z toho důvodu, že jsem prostě bílej a zajímavej.  Už jsem to v jedné asijské zemi zažil, tak mě jen zajímalo, jestli se někdo nepodělí o zkušenosti, že bych zkusil příště něco dalšího :D 

Ibiza a jiné evropské destinace, kde jsou pouze turistky, už jsou zbytečně obtížný level. Alespoň pro mě :D 

0 Citovat

Skvělé téma. :)

Každoročně jezdím na Zrce (o to více mě těší, že od nového roku se bude z Prahy létat na Zadar) ale tam spíše za turistkama a hudbou. :) Btw. chtěl bych od příštího roku začít oblétávat Top 100 světových klubů - https://djmag.com/top100clubs - tam se taky dá narazit na holky. :) 

Pokud Ti nejde ani tak moc o muziku a o párty, jako spíš vytáhnout holku na večeři, tak jsem slyšel chválu na Kiev a Budapešť. Kiev chystám příští rok, dají se tak sehnat zpáteční letenky za 1200. :) 

0 Citovat

Myslím, že většina lidí to tu chtěla jen odlehčit.  :-)

Ale jak už tu někdo psal - v JV Asii jsi zajímavej jen proto, že jsi bílej. A většinou i o hlavu vyšší. V turistických místech je často zajímavější tvoje peněženka než tvůj plný pytel, takže bych vyrazil do menších měst dál od plážových resortů. Moje osobní zkušenost hovoří v tom smyslu, že i když zastavíš v Malajsii v bistru u prašný silnice v zapadákově, dá se tam potkat hezká mladá sevírka. Ráda se s tebou dá do řeči a po skončení směny tě vezme k sobě domů na pohoštění a posléze i přespání s all in servisem  :-)

Jižní Ameriku nebo Karibik neumím posoudit, nebyl jsem tam.

0 Citovat

V Jižní Americe vynech Peru. Tam nejsou pěkné holky a v rámci Jižní Ameriky se mu tam kvůli tomu smějí. Částečně dáno i tradičními oděvy.

Mexiko asi taky nebude ono. Po setmění tam není bezpečno a když to půjde příliš hladce, budeš si říkat, jestli tě někde nechce jen okrást. 

0 Citovat

Náhodou, s tím Peru nesouhlasím! V Cuzcu i Iquitos měli pěkné a velice komunikativní holky :D

0